Reactie plaatsen

Reacties

Daphne
3 jaar geleden

Sinds een week of zes heb ik personal training van Laura. Ik voelde mij gelijk op mijn gemak en Laura gaf mij gelijk het vertrouwen dat ik meer zou kunnen dan ik dacht. De trainingen zijn leuk, afwisselend en pittig. Daar waar je eigenlijk denkt "ik kan niet meer" motiveert Laura je op zo'n manier dat je toch die stap extra wil zetten en dat dit ook lukt.
Mijn vetpercentage is naar beneden gegaan, spiermassa omhoog en mijn conditie is verbeterd. Als je de genezen van je eigen lichaam wil verleggen is Laura een aanrader om je daarbij te begeleiden.

Alice mol
3 jaar geleden

Al bijna 4 weken personal training bij Laura!
Doel: verpercentage verminderen, spieropbouw en conditie verbeteren.
Al na een paar weken training bleek mijn vetpercentage met meer dan 4 procent te zijn afgenomen. Mijn taille was zelfs 8 cm minder.
Conditie goed verbetert!
Laura weet een zeer goede balans te vinden om mij te stimuleren, maar ook af te remmen ( wat ik nodig heb)
Trainingen zijn intensief , op maat " gemaakt"
Ben zeer tevreden. In korte tijd meer dan verwacht resultaat!
Ga mijn einddoel zeker halen met behulp van Laura!
O, ja ik ben 63 jaar, dus zeer zeker voor iedere leeftijd aan te bevelen!!

Anita Drogt
3 jaar geleden

Ik krijg nu al een tijdje personal trainer van Laura, en ze geeft heel prettig les.. ik het lipoedeem in mijn benen waardoor ik veel pijn heb, en Laura en ik proberen mijn benen sterker en dunner te krijgen door de juiste oefeningen te doen, en natuurlijk trainen we de rest van mijn lichaam ook.
Lichamelijk en geestelijk word ik steeds beter..
Ik ben super blij met haar, ze heeft veel geduld en het is ook nog gezellig.

Bibi
3 jaar geleden

Laura ken ik eigenlijk sinds zij begonnen is met het lesgeven van kickboksen en dat is alweer jaren geleden. Samen met vele andere meiden gingen wij iedere week met heel veel plezier naar haar lessen. Zij is iemand die weet wat ze doet en ze staat altijd voor je klaar. Naast de kickbokslessen deden Laura en ik heel veel 1 op 1 trainingen zoals op de pads, cardio en andere workouts. Geloof me dat was echt intensief! Wanneer ik wou opgeven zorgde Laura dat ik doorging. Zij motiveerde en stimuleerde mij om altijd te blijven sporten en om niet op te geven wanneer het zwaar werd. In het begin was het best pittig natuurlijk, omdat ik daarvoor nooit echt bezig was met sporten. Mijn conditie begon steeds beter te worden en ik voelde mij steeds sterker worden, zowel lichamelijk als mentaal en daardoor bleef ik jarenlang met alle liefde bij en met haar trainen!

Puck
3 jaar geleden

Laura is een goede en fijne personal trainer die op een leuke manier training geeft. Zij past de work-out aan op jouw kunnen en motiveert je op een fijne manier om juist die stap extra te zetten in je training om het gewenste resultaat te behalen! Daarnaast is het erg fijn dat zij een sportschema op maat maakt waarbij je zelf ook kan aangeven waarop je de focus wil leggen.
Ik ga altijd met heel veel plezier naar de trainingen van Laura en kom hier altijd met een voldaan gevoel vandaan.